Gå til hovedinnhold

Rense kroppen: behandling eple

Rensing diett eple


Eple rensing behandling vil tillate deg et par dager for å føle seg lett og sunn. Derfor spiser epler i hvert måltid!
Det er ekstremt veldig enkel, men velsmakende, behandling som effektivt renser og avsyringen kroppen, forbedre stoffskiftet og gi deg en masse verdifulle vitaminer og mineraler.

Og har en meget viktig fordel ... :)

Ved hjelp av det, føler ikke sult .... og likevel ... .się ned i vekt :)

Regler rensing diett eple


1. Epler bør legges til hvert måltid, inkludert gryteretter og bakte velsmakende retter.
Husk! Epler kan ikke utsettes for varmebehandling for lenge, fordi i løpet av lang koking eller baking frukt miste for mye verdifulle vitaminer.
2. Du må drikke et glass vann på tom mage med en spiseskje av eple cider eddik. Dette vil forsterke rensende effekten av behandlingen.

3. Ikke skrelle eplene med huden, fordi det er hva det er i de fleste fiber og pektin (hjelp i rensing kroppen og slanking) og vitamin C og polyfenoler (antioksidanter som styrker blodårer og hindrer aldring av huden).

4. Skjær epler og dryss på salater bør sitronsaft fordi frukten vil ikke bli mørkere og beholde mer verdifulle vitaminer.

Diett eple: snacking på rå!


Til lunsj og en ettermiddag snack er spist epler eller du kan forberede instant snack:

Salat med to epler, 4 cherrytomater, arugula, en teskje av rosiner, overstrødd med sitronsaft;

eller

Cocktail eple-persille (2 epler bland med persille med tillegg av vann);

eller

Eple-pære mousse (2 mix epler med pærer), drysset med ristede hakkede 1 ss mandel eller sesamfrø.

Diett eple: de viktigste småretter



Frokost, lunsj og middag bør utformes til epler skjedd i selskapet:

  • meieriprodukter og magert kjøtt, hele korn og grønnsaker.

Frokost:

  • omelett med eple (1 revet og stekt eple, massen av to egg, en skje av olivenolje);
  • müsli (5 hakkede tørkede epleskiver, 1 ss havregryn og en teskje av rosiner) med en kopp yoghurt.;
  • kopp cottage cheese blandet med 1 + 1 eple stekt rugbrød.

Lunsj:

  • rundstykker (to tynne skiver av kyllingbryst, fylt med hakket eple, pepper og mais);
  • krem suppe (kokt, blandes og krydret med urter: eple, to poteter, en liten purre, gulrot);
  • kalvekjøtt med epler (20 gram kjøtt stuet med epler og urter partikler).

Middag:

  • fricassee av to stilker av selleri, 1 eple og en gulrot (skåret i små biter og komponenter i en teskje olivenolje kvele);
  • gryte med kokt ris (1 kopp.) blandet med en klype revet eple og kanel;
  • kokt hirse gryn (en halv kopp) blandet med en litt poduszonymi partikler epler og urter.

Eple cider eddik

Du kan tilberede det selv!

1 kg sure epler, vaske og rense frø sporet. Frukt fint, bland med en teskje honning og kaste den opp i glasset. hell 1 liter kokt og kaldt vann. Dekk med et klede og la stå i 4 uker.

Strain, hell i en flaske.


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lett fordøyelig mat

Diett lett å fordøye
Denne dietten er oftest brukt i sykdommer i fordøyelsessystemet, men spiller en viktig rolle også i forebygging av en rekke sykdommer. Lett fordøyelig diett er en enkel modifikasjon av den grunnleggende ernæring. Det er lett fordøyelig, med mindre det er en ekstra indikasjon kosthold bør gi oss den samme totale mengden energi og næringsstoffer som det er i riktig ernæring av friske mennesker.